Μάρα Τσακαλέα – Φάππα

Η οδοντίατρος Μάρα Τσακαλέα-Φάππα διατηρεί το ιατρείο της στο Βόλο.

Σπούδασε και αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Freiburg της Γερμανίας και εργάστηκε για τρία χρόνια σε οδοντιατρική κλινική του Ανοβέρου, ενώ παράλληλα ακολούθησε ετήσια σειρά σεμιναρίων στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο του Ανοβέρου.

Έχοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση και αποκομίζοντας κάθε ακρίβεια και λεπτομέρεια της γερμανικής τεχνογνωσίας και τεχνολογικής εξέλιξης ,έρχεται να παραλάβει το ιατρείο του πατέρα της, σε έναν πλήρη ανακαινισμένο χώρο με κάθε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να εξυπηρετήσει τους ασθενείς της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίνοντας έμφαση στους κανόνες υγιεινής, απολύμανσης και αποστείρωσης.

Ο χώρος μας

Το ιατρείο

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα το απόλυτο χαμόγελο στον ασθενή παρέχοντας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Το ιατρείο της Μάρα Τσακαλέα Φάππα είναι μία σύγχρονα εξοπλισμένη οδοντιατρική κλινική που σαν στόχο έχει την παροχή υψηλής ποιότητας αισθητικής και γενικής οδοντιατρικής υπηρεσίες.

Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, ικανά να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες του ασθενή ενώ στον χώρο της αποστείρωσης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασηψία και απολύμανση κάθε εργαλείου.

Τα υλικά και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και έχουν επιδείξει άριστη κλινική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου.

Τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, και στοχεύουμε στην άριστη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση.

Copyright © 2019 Dentalesthetics.gr
Design & Development, SEO, by Fekas Brothers Investing & e-commerce Group. All Rights Reserved.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ