• Λευκές εμφράξεις: Η αποκατάσταση με σφραγίσματα γίνεται με σύνθετη ρητίνη, που εκτός απο την άρτια αισθητική τους, εμφανίζουν άριστη βιοσυμβατότητα με τους οδοντικούς ιστούς.
  • Ένθετα/ Επένθετα: Εννοούμε αποκαταστάσεις από πορσελάνη που τοποθετούνται σε μεγάλες κοιλότητες δοντιών όπου λείπει μεγάλο μέρος οδοντικής ουσίας. Μπορούν να αντικαταστήσουν μεγάλα σφραγίσματα καθώς η αντοχή τους στον χρόνο και η αντίστασή τους στην αποτριβή είναι το μεγάλο προτέρημα τους.
  • Στεφάνες: Γνωστές και ως θήκες, επιλέγονται για αποκαταστάσεις δοντιών με εκτεταμένες βλάβες όπου δεν επαρκούν τα σφραγίσματα ή τα ένθετα-επένθετα. Η επιλογή των διαφόρων υλικών ( ολοκεραμική, μεταλλοπορσελάνη, ζιργκόνια) γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

    Ολοκεραμική στεφάνη στον μπροστινό τομέα

  • Γέφυρες: Συμπληρώνουν το κενό που σχηματίζεται στο στόμα από την απώλεια ενός ή περισσοτέρων φυσικών δοντιών. Είναι σταθερές προσθετικές αποκαταστάσεις που αποτελούνται από ένα ή περισσότερα τεχνητά δόντια, τα οποία στηρίζονται στα ήδη υπάρχοντα είτε με την χρήση στεφανών είτε με μεταλλικά φτερά ( Maryland) .
  • Οδοντοστοιχίες: Είναι αφαιρούμενες προσθετικές αποκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις απώλειας μιας σειράς δοντιών ή και όλων των δοντιών.

Αίτημα για online ραντεβού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ