Αποκτήστε το πιο λαμπρό χαμόγελο σε μια μόνο επίσκεψη!

Με την λεύκανση που γίνεται στο ιατρείο ,χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη για το λευκό χαμόγελο που ονειρεύεστε. Ο ιατρός συγκρίνει το ήδη υπάρχον χρώμα των δοντιών του ασθενούς με βάση το ειδικό χρωματολόγιο και αποφασίζουν μαζί το επιθυμητό χρώμα που θέλει να αποκτήσει ο πελατης. Η διαδικασία της λεύκανσης είναι απλή, και το αποτέλεσμα διαρκεί για χρόνια εφόσον ο ασθενής τηρεί τα απαραίτητα μέτρα που θα του συστήσει ο οδοντίατρος. Μπορεί να επαναληφθεί έως και 3 με 4 φορές συνολικά αλλά οι παραπάνω επαναλήψεις δεν προτείνονται. Τα δόντια μπορεί να παρουσιάσουν παροδική ευαισθησία (2-3 μέρες) ,γι’αυτό δίνεται στον ασθενή και ειδική οδοντόπαστα από τον οδοντίατρο που θα χρησιμοποιεί για τις πρώτες μέρες.


Άλλος τρόπος λεύκανσης είναι η σταδιακή που την κάνει ο πελατης μόνος του στο σπιτι. Ο οδοντίατρος ετοιμάζει ειδικά δισκάρια που ταιριάζουν στο στόμα του ασθενή και του τα δίνει μαζί με το τζελ λεύκανσης. Ο ασθενής εφαρμόζει τα δισκάρια με το τζελ κατά την διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντιάτρου . Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται από τον ασθενή 4 φορές αφήνοντας 2-3 εβδομάδες ανάμεσα στις επαναλήψεις. Η σταδιακή λεύκανση προτείνεται σε ασθενείς που κάνουν λεύκανση για 2η ή 3η φορά, ή για εκείνους που έχουν ήδη ευαίσθητα δόντια, καθώς το τζελ στην δεύτερη αυτή περίπτωση είναι πιο ήπιο.
Η τρίτη κατηγορία λεύκανσης είναι αυτή που γίνεται στο εσωτερικό απονευρωμένων δοντιών τα οποία έχουν γκριζάρει και η χρωματική αυτή απόκλιση δημιουργεί αισθητικό πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή ο οδοντίατρος τοποθετεί το λευκαντικό τζελ μέσα στο δόντι για 3 περίπου μέρες για να μπορέσει να ασπρίσει από μέσα προς τα έξω.

Αίτημα για online ραντεβού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ