Αποκτήστε το πιο λαμπρό χαμόγελο σε μια μόνο επίσκεψη!

Με την λεύκανση που γίνεται στο ιατρείο ,χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη για το λευκό χαμόγελο που ονειρεύεστε. Ο ιατρός συγκρίνει το ήδη υπάρχον χρώμα των δοντιών του ασθενούς με βάση το ειδικό χρωματολόγιο και αποφασίζουν μαζί το επιθυμητό χρώμα που θέλει να αποκτήσει ο πελατης. Η διαδικασία της λεύκανσης είναι απλή, και το αποτέλεσμα διαρκεί για χρόνια εφόσον ο ασθενής τηρεί τα απαραίτητα μέτρα που θα του συστήσει ο οδοντίατρος. Μπορεί να επαναληφθεί έως και 3 με 4 φορές συνολικά αλλά οι παραπάνω επαναλήψεις δεν προτείνονται. Τα δόντια μπορεί να παρουσιάσουν παροδική ευαισθησία (2-3 μέρες) ,γι’αυτό δίνεται στον ασθενή και ειδική οδοντόπαστα από τον οδοντίατρο που θα χρησιμοποιεί για τις πρώτες μέρες.


Άλλος τρόπος λεύκανσης είναι η σταδιακή που την κάνει ο πελατης μόνος του στο σπιτι. Ο οδοντίατρος ετοιμάζει ειδικά δισκάρια που ταιριάζουν στο στόμα του ασθενή και του τα δίνει μαζί με το τζελ λεύκανσης. Ο ασθενής εφαρμόζει τα δισκάρια με το τζελ κατά την διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντιάτρου . Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται από τον ασθενή 4 φορές αφήνοντας 2-3 εβδομάδες ανάμεσα στις επαναλήψεις. Η σταδιακή λεύκανση προτείνεται σε ασθενείς που κάνουν λεύκανση για 2η ή 3η φορά, ή για εκείνους που έχουν ήδη ευαίσθητα δόντια, καθώς το τζελ στην δεύτερη αυτή περίπτωση είναι πιο ήπιο.
Η τρίτη κατηγορία λεύκανσης είναι αυτή που γίνεται στο εσωτερικό απονευρωμένων δοντιών τα οποία έχουν γκριζάρει και η χρωματική αυτή απόκλιση δημιουργεί αισθητικό πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή ο οδοντίατρος τοποθετεί το λευκαντικό τζελ μέσα στο δόντι για 3 περίπου μέρες για να μπορέσει να ασπρίσει από μέσα προς τα έξω.

Αίτημα για online ραντεβού